Bacskai Antal

Hálózat és rendszerfejlesztő
MikroTik szaktanácsadó

      

Rólam

2008-ban kezdtem informatikai hálózat és rendszer fejlesztéssel foglalkozni. Kezdetben az egyszerű otthoni hálózatépítés, 2010-től pedig az egyik hazai mobilszolgáltató partnerénél az országos mobilhálózati hibaelhárítás koordinálása volt a feladatom. 2011-ben kerültem egy hazai festékkereskedő céghez, ahol a meglévő rendszert kellett lecserélni egy modern, magas rendelkezésre állásúra. Jelenleg 9 telephelyen 60 db számítógép, 5db szerver és egyedi fejlesztésű vállalatirányítási rendszer segíti a dolgozók napi munkavégzését. 2016-tól az ország egyik legnagyobb táplálék kiegészítő gyártójánál végzek rendszertervezést, kivitelezést, üzemeltetést és informatikai szaktanácsadást.

2017-ben szereztem hivatalos MTCNA (MikroTik Certified Network Associate), és MTCRE (MikroTik Certified Routing Engineer) tanúsítványt. Továbbá 2018-ban az UEWA (Ubiquiti Enterprise Wireless Admin) és az MTCTCE (MikroTik Certified Traffic Control Engineer) vizsgákat is sikeresen teljesítettem. Ezzel hivatalonsan is megszereztem a MikroTik szaktanácsadói státuszt.

Néhány szóban rólunk

Megalakulásunk előtt egy táplálékkiegészítőket gyártó piacvezető nagyvállalatnál, és Budapest-Pest megye egyik jelentős méretű festékkereskedelmi cégénél láttuk el a belső rendszergazdai feladatokat. Itt sajátítottuk el azt a nagyvállalati szemléletmódot és tapasztalatot, amelyet sikeresen tudunk alkalmazni kis és középvállalatok rendszereinek tervezésekor és üzemeltetésekor. Konkrét igényeivel kérjük keressen minket bizalommal!

Miért válasszon minket?

Tapasztalat

Közel 10 éve foglalkozunk informatikai üzemeltetéssel. Ez idő alatt megszerzett ismereteink birtokában végezzük mindennapi munkánkat.

800+ támogatott felhasználó

Jelenleg üzemeltetett rendszereink 800-nál is több felhasználót szolgálnak ki napi szinten, magas rendelkezésre állással.

Megelőző karbantartások

A magas rendelkezésreállás érdekében távolról folyamatosan nyomon követjük a rendszerek működését. Ennek köszönhetően még a kritikus hibákat is meg tudjuk előzni.

Éjjel-Nappali Támogatás

Szerződés szerint lehetőség van akár 7/24 órás támogatásra.