Rendszerfelügyelet

Cégünk vállalja a szerverek, hálózati eszközök felügyeletét és karbantartását. Ezen eszközök pontos dokumentálását, illetve a mentési stratégia precíz nyomon követését, betartását.

Tervezés és kivitelezés

Egy új informatikai hálózat megtervezése vagy a meglévő bővítése nagyon fontos egy cég életében, ezért fontos azt többnyire előrelátóan megtervezni. Több éves szakmai tapasztalataink biztosítják, hogy a legcélszerűbb megoldást kínáljuk ügyfeleink részére.

Enterprise WiFi hálózat

Egy cégen belül a WiFi stabil működése kritikus pont, de a megfelelő hálózati eszközökkel, a helyszíni adottságok figyelembevételével és precíz beállításokkal megbízható vezeték néküli hálózat építhető ki, ami hosszú távon a cég érdekeit szolgálja.

IT Tanácsadás

Időről időre érdemes egy cégen belül az  IT infrastruktúrát felülvizsgálni és az eszközök hatékonyságát mérlegelni. Személyes felmérésünk után hosszú távon, vagy akár egy projekt erejéig nyújtunk informatikai tanácsadást.

Hardver és szoftver beszerzés

Vállaljuk szerverek, hálózati eszközök, szoftverek, asztali számítógépek, laptopok, telefonok, nyomtatók, scannerek beszerzését és garanciális ügyintézését.

Felhőalapú megoldások

A felhőalapú rendszerek a mai világban egyre elterjedtebbek. A magas rendelkezésre állás mellett pontosan lehet az árral kalkulálni és csak azért kell fizetünk amit ténylegesen használunk.